Skilt oppdatering

Vi har nå bestemt oss for å komme med en oppdatering til skilt. I denne oppdateringen kan du teleportere og selge claims. Det vil senere komme mulighet for å leie hus og tomter m.m.

Velkommen skilt er en metode for å la andre spillere teleportere til skiltet du setter opp. Måten for å sette dette opp er å skrive [WELCOME] på et skilt, og gjerne info under. Alle spillere kan benytte seg av dette, og alle spillere får tilgang til 1 skilt hver. For å reise til spilleres skilt skriver du /wwarp

Claim salg med skilt
Du kan nå selge claims med skilt, måten du gjør dette på er å skrive [selg] øverst på et skilt, og prisen på claimen under. Da opprettes et skilt som spillere som vil kjøpe claimen kan klikke på, og du er ikke lenger avhengig av å være pålogget for å selge hus!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *